VesterØL udvider til VesterVenner

Pressemedelelse maj 2022

Alt er i konstant udvikling. Det gælder også for Kamilla og Thomas i den “grimme gule bygning” på Vesterø Havn - efter 5 sæsoner er det blevet tid til at kaste boldene i luften og gribe dem på ny

I februar overtog de nemlig badehotellet Standgaarden på Læsø, og de har i de sidste par måneder ligget på alle fire for at renovere stedet og flytte deres hverdag ned i nye lokaler.   

Hvad skal der ske med konceptet VesterØL? 

VesterØL experience forbliver en sanseoplevelse af gastronomisk karakter, blot på ny lokation. 

I forbindelse med overtagelsen af Strandgaarden har Kamilla og Thomas udvidet deres virke til en samlet betegnelse, VesterVenner.
Siden de slog dørene op i 2017, har deres stamgæster på VesterØL været så konsekvente - at man ikke længere kan kalde dem for gæster, men venner.

“De er blevet en naturlig del af vores dna og mund til mund har været altafgørende for, at vi er, hvor vi er i dag”  fortæller de.  

VesterVenners tre koncepter

VesterØL Experience vil stadig kunne opleves i badehotellets restaurant torsdag, fredag og lørdag. Her sørger Thomas og Kamilla for 3 timers sanseoplevelse af gastronomisk karakter med 9-11 retter, vinmenu og højt humør. Konceptet er dogmefrit og lige så vildt som vinden blæser. Råvarerne er årstidsbestemte og det laminerede menukort er bandlyst. Ambitionsniveauet er stukket af og de forsøger hele tiden at udfordre sig selv, til fordel for deres gæsters oplevelse. 

De nye lokaler byder på brosten og lavt til loftet og VesterVenners Badehotel Strandgaarden er et intimt badehotel 100 meter fra strandkanten med 15 værelser. 

Når man har et værelse hos os, så er det vigtigt at man føler sig hjemme og velkommen - det er ikke bare en overnatning eller en tur i restauranten. Det er en stemning og en følelse af at være en del af VesterVenner” 

Det mærkes også tydeligt i den renovering der har fundet sted - det er Kamilla og Thomas’ dna der har overtaget. Udover at kunne få den store VesterØL Oplevelse på Strandvejen 8, kan du også få en helt gedigen middag i restauranten, nemlig Badehotellets Smovsemiddag som laves søndag, tirsdag og onsdag.

Og hvad så med det gamle kølerum på havnen? Det forbliver fuld af øl…. Men med et twist. Mor og far er flyttet hjemmefra og spilopperne har taget over. Om dagen vil der være street food til enhver smag med havudsigt og finurlige detaljer og om aftenen forvandles stedet til bar med eksperimenterende og farverige våde varer. Velkommen til Terrassen.